Camilla Francke Stihøj

Første gang

Her bruger jeg god tid på at danne mig et overblik over dine fødder. Jeg udarbejder en journal og laver en ledundersøgelse.

Fodbehandlingen starter med, at du får et dejligt fodbad med blødgørende fodbadesalt. Herefter behandles hård hud, eventuelle ligtorne og hælrevner.

Neglene klippes i ønsket længde, slibes og bliver renset op. Har du nedgroede eller fortykkede negle ordnes disse. Til slut får du negleolie på og en let fodmassage, med en creme som passer netop til dine fødder.

Fodbehandling 1

Fodbehandlingen starter med, at du får et dejligt fodbad med blødgørende fodbadesalt. Herefter fjernes hård hud, eventuelle ligtorne og hælrevner. Neglene klippes i ønsket længde, slibes og bliver renset op. Har du nedgroede eller fortykkede negle ordnes disse. Til slut får du negleolie på og en let fodmassage, med en creme som passer netop til dine fødder.

Fodbehandling 2

Fodbehandlingen foregår som ”Fodbehandling 1”. Dog er der sat ekstra tid af til dig, som har meget hård hud, mange ligtorne eller lignende.

Fodbehandling 3

Dette er en ”delbehandling”. Her kan du vælge enten at få ordnet dine negle ELLER få beskåret hård hud og eventuelle hælrevner eller ligtorne. Er der mere end forventet og tager det længere tid, ses det som en ”Fodbehandling 1” og koster 380 kr.

Luksusfodbehandling

Fodbehandling foregår som ”Fodbehandling 1”. Behandlingen afsluttes med 15 minutters dejlig fod- og underbensmassage med en velduftende creme. Perfekt til dig med ømme og trætte ben og fødder, eller til dig som bare trænger til lidt ekstra forkælelse!

Ekstra Luksus fodbehandling

Fodbehandling efterfulgt af peeling og massage af underben og fødder.
Fodbehandling foregår som ”Fodbehandling 1”. Behandlingen afsluttes med en dejlig peeling og massage af fødder og underben. Her får du fjernet døde hudceller af peelingen og massagen øger blodgennemstrømningen og afspænder dine muskler. Perfekt til dig med ømme og trætte ben og fødder, eller til dig som bare trænger til lidt ekstra forkælelse!

foot massage, foot reflex, foot reflex zones-2133279.jpg

Massage af underben og fødder

Denne behandling starter med et veltempereret fodbad med fodbadesalt. Herefter får du en dejlig afslappende fod- og underbensmassage med en velduftende creme. Massagen øger blodgennemstrømningen og afspænder dine muskler. Ren velvære!

Peeling og massage af underben og fødder

Behandlingen starter med et veltempereret fodbad med fodbadesalt. Herefter får du en dejlig peeling og massage af fødder og underben. Her får du fjernet døde hudceller af peelingen og massagen øger blodgennemstrømningen og afspænder dine muskler. Perfekt til dig med ømme og trætte ben og fødder, eller til dig som bare trænger til lidt ekstra forkælelse!

Akut behandling

Behandling af akut ligtorn eller nedgroet negl

De forskellige behandlinger kan kombineres. Ønsker du flere behandlinger på én gang, bedes du kontakte mig på 28144323, så vi sammen kan lægge en god plan for behandlingen.