Fodbehandling med Gel lak

Forkæl dig selv med smukke lakerede og glansfulde negle! Gel lak hærdes i UV-lys og holder i op til 6 uger. Frit valg blandt de fine farver.
Fodbehandlingen starter med, at du får et dejligt fodbad med blødgørende fodbadesalt. Herefter behandles hård hud, eventuelle ligtorne og hælrevner. Neglene klippes i ønsket længde, slibes og bliver renset op. Har du nedgroede eller fortykkede negle ordnes disse. Der lægges en smuk gel lak i valgfri farve, som hærdes med UV-lys. Til slut får du negleolie på og en let fodmassage, med en creme som passer netop til dine fødder.

Fodbehandling med Fransk Gel Lak

Forkæl dig selv med smukke lakerede og glansfulde negle! Gel lak hærdes i UV-lys og holder i op til 6 uger. Få de fineste franske tånegle.
Fodbehandlingen starter med, at du får et dejligt fodbad med blødgørende fodbadesalt. Herefter fjernes hård hud, eventuelle ligtorne og hælrevner og efterfølgende slibes de beskårede områder, så det bliver fint og glat. Neglene klippes i ønsket længde, slibes og bliver renset op. Har du nedgroede eller fortykkede negle ordnes disse. Der lægges en smuk, fransk gel lak, som hærdes med UV-lys. Til slut får du negleolie på og en let fodmassage, med en creme som passer netop til dine fødder.

Aftagning af Gel lak

Aftagning af gel lak + fodbehandling: 445 kr. (75 min)

Aftagning af gel lak + fodbehandling + ny gel lak (helfarve): 645 kr (105 min)

Aftagning af gel lak + fodbehandling + ny gel lak (fransk) 695 kr (105 min)

Aftagning af gel lak uden fodbehandling: 75 kr. (15 min)